Over ons

De 4×4 Cup is een evenement van s.v. Wissel en wordt georganiseerd door vrijwilligers.

 

De bedenker en oprichter van de 4×4 Cup had destijds een duidelijk doel voor ogen. Je hard maken voor een samenleving waarin de jeugd laagdrempelig toegang heeft tot het beleven van sport en sportiviteit. Dit draagt bij tot ontwikkeling op het fysieke en sociale vlak wat uiteindelijk ten goede komt van een gezonde maatschappij.

 

Wij als organisatie van nu staan hier nog steeds vierkant achter. Daarom zijn wij voornemend weer jaarlijks dit mooie sport- en spelevenement te organiseren: de 4×4 Cup. Een terugkerend voetbaltoernooi waar de hele jeugd van de gemeente Epe in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar kan kennismaken met het spelelement in de sport en kennis kan maken met leeftijdsgenoten uit alle lagen van de maatschappij. Op weg naar een betere gezondheid en een sociale maatschappij.

 
Samen gaan we ervoor!

Team 4×4 Cup
4x4cup@svwissel.nl

Onze missie:

“Samen Sterk op het Veld”

Doel:

Ons doel is om een dag vol sportiviteit, teamwork en plezier te creëren tijdens het 4×4 toernooi. We willen dat alle deelnemers zich welkom voelen en met een glimlach het veld op stappen.

Onze kernwaarden:

  1. Samenwerking: We geloven in samenwerking en ondersteuning. Elk teamlid telt en we moedigen elkaar aan om het beste uit onszelf te halen.
  2. Respect: We respecteren onze tegenstanders, scheidsrechters en medespelers. Sportiviteit staat voorop.
  3. Passie: We spelen met passie en enthousiasme. Het gaat niet alleen om winnen, maar ook om het plezier van het spel.
  4. Fair play: We houden ons aan de regels en spelen eerlijk. We accepteren beslissingen van de scheidsrechter en tonen sportief gedrag.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: